Βαφη+ Κουρεμα+ Θεραπεια Κερατινης|Botox- Νεο Ηρακλειο – 36€ απο 105€ (Έκπτωση 66%) για μια Βαφη ριζα η Ρεφλε, ενα Κουρεμα, μια Θεραπεια Κερατινης η Botox σε ολα τα μηκη μαλλιων και μια αποτριχωση η σχηματισμο φρυδιων με κλωστη, απο το «Coiffure Alexandros» στο Νεο Ηρακλειο!!!

Βαφη+ Κουρεμα+ Θεραπεια Κερατινης|Botox- Νεο Ηρακλειο - 36€ απο 105€ (Έκπτωση 66%) για μια Βαφη ριζα η Ρεφλε, ενα Κουρεμα, μια Θεραπεια Κερατινης η Botox σε ολα τα μηκη μαλλιων και μια αποτριχωση η σχηματισμο φρυδιων με κλωστη, απο το «Coiffure Alexandros» στο Νεο Ηρακλειο!!!

από 105,00 € , μόνο 36,00 €

Αθήνα

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Μία Βαφή ρίζα ή Ρεφλέ Ένα Κούρεμα Μια Θεραπεία Κερατίνης ή Botox σε όλα τα μήκη μαλλιών και  Μια αποτρίχωση ή σχηματισμό φρυδιών με κλωστή

 

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.

 

η προσφορά λήγει την Friday, 29 October 2021 12:00pm

Η προσφορα ειναι απο την σελιδα : Bodydeals

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Περισσότερες Προσφορές και Κουπόνια σχετικά με: ,