Φυσικη Ενισχυση με Gel και Aκρυλικο + Spa περιποιηση – Ημμονιμο Manicure| Φυσικη Ενισχυση- Άλιμος – 12€ για ενα Ημιμονιμο Manicure με πιστοποιημενα βερνικια Victoria Vynn μεγαλης διαρκειας και Spa Ενυδατωσης η 17€ για Φυσικη Ενισχυση Νυχιων με Gel και Aκρυλικο και Spa περιποιηση (Έκπτωση 52%), απo το συγχρονο χωρο του «Healing and Beauty Lab» στον Άλιμο!!!

Φυσικη Ενισχυση με Gel και Aκρυλικο + Spa περιποιηση - Ημμονιμο Manicure| Φυσικη Ενισχυση- Άλιμος - 12€ για ενα Ημιμονιμο Manicure με πιστοποιημενα βερνικια Victoria Vynn μεγαλης διαρκειας και Spa Ενυδατωσης η 17€ για Φυσικη Ενισχυση Νυχιων με Gel και Aκρυλικο και Spa περιποιηση (Έκπτωση 52%), απo το συγχρονο χωρο του «Healing and Beauty Lab» στον Άλιμο!!!
Αθήνα

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Ένα Ημιμόνιμο Manicure με πιστοποιημένα βερνίκια Victoria Vynn μεγάλης διάρκειας και Spa Ενυδάτωσης στα 12€ από 25€

ή

Φυσική Ενίσχυση Νυχιών με Gel και Aκρυλικό και Spa περιποίηση στα 17€ από 35€

 

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.

η προσφορά λήγει την Tuesday, 27 July 2021 12:00am

Η προσφορα ειναι απο την σελιδα : Bodydeals

Περισσότερες Προσφορές και Κουπόνια σχετικά με: ,