Καθαρισμος Προσωπου + Δερμοαποξεση + Μασκα – Καθαρισμος Προσωπου + Μασκα – Μαρουσι – 20€ για εναν Βαθυ Καθαρισμο Προσωπου και μια Mασκα Άργιλου η 30€ για εναν Βαθυ Καθαρισμο Προσωπου, μια Δερμοαποξεση με Διαμαντι και μια Ενισχυμενη Μασκα Άργιλου (Έκπτωση 54%), απο το κεντρο αισθητικης «SilkenCare» στο Μαρουσι!!!

Καθαρισμος Προσωπου + Δερμοαποξεση + Μασκα - Καθαρισμος Προσωπου + Μασκα - Μαρουσι - 20€ για εναν Βαθυ Καθαρισμο Προσωπου και μια Mασκα Άργιλου η 30€ για εναν Βαθυ Καθαρισμο Προσωπου, μια Δερμοαποξεση με Διαμαντι και μια Ενισχυμενη Μασκα Άργιλου (Έκπτωση 54%), απο το κεντρο αισθητικης «SilkenCare» στο Μαρουσι!!!

από 65,00 € , μόνο 30,00 €

Αθήνα

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Έναν Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου για αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας  που περιλαμβάνει: Γαλάκτωμα Εφαρμογή Βαπέρ-ατμού Διάνοιξη Υψίσυχνα Μασάζ Μάσκα Άργιλου με 20€ από 40€

ή

Έναν Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου για αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας που περιλαμβάνει: Γαλάκτωμα Εφαρμογή Βαπέρ-ατμού Διάνοιξη Υψίσυχνα Μασάζ Δερμοαπόξεση με Διαμάντι και Ενισχυμένη Μάσκα Άργιλου στα 30€ από 65€

 

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.

 

η προσφορά λήγει την Friday, 3 February 2023 12:00pm

Η προσφορα ειναι απο την σελιδα : Bodydeals

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Περισσότερες Προσφορές και Κουπόνια σχετικά με: ,