Κρυολιπολυση+Αποσυμφορηση – Αγ. Δημητριος – 30€ απο 300€ (Έκπτωση 90%) για μια Θεραπεια Κρυολιπολυσης σε περιοχη της επιλογης σας και δυο Θεραπειες Λεμφικης Αποσυμφορησης για να πειτε αντιο στα προβληματα Τοπικου Παχους και την Κυτταριτιδα, απο τα κεντρα αισθητικης «Metro Beauty Laser & Spa» στο Μετρο Αγ. Δημητριου!!!

Κρυολιπολυση+Αποσυμφορηση - Αγ. Δημητριος - 30€ απο 300€ (Έκπτωση 90%) για μια Θεραπεια Κρυολιπολυσης σε περιοχη της επιλογης σας και δυο Θεραπειες Λεμφικης Αποσυμφορησης για να πειτε αντιο στα προβληματα Τοπικου Παχους και την Κυτταριτιδα, απο τα κεντρα αισθητικης «Metro Beauty Laser & Spa» στο Μετρο Αγ. Δημητριου!!!
Αθήνα

Η προσφορά περιλαμβάνει:

1 Συνεδρία Cryolipolysis επιλογής από: Επαναστατική μη επεμβατική θεραπεία που διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα σε περιοχές με εντονότερο πρόβλημα, ενώ δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής και σύσφιγξης του σώματος.

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής περιοχής που θα εφορμοστεί η συνεδρία. Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι αυτές που κυρίως συγκεντρώνεται το δυστροφικό λίπος: κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατα και χέρια. 

2 συνεδρίες μασάζ λεμφικής αποσυμφόρησης με μηχάνημα, για αποτοξίνωση του οργανισμού. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.

η προσφορά λήγει την Friday, 15 September 2017 12:00pm

Η προσφορα ειναι απο την σελιδα : Bodydeals

Περισσότερες Προσφορές και Κουπόνια σχετικά με: ,