Σεμιναριο Μασαζ|8 ωρες Καλλιθεα – Ολοκληρωμενο Εκπαιδευτικο Σεμιναριο με Ταχυρυθμα Μαθηματα για Μασαζ σωματος και προσωπου, μυοχαλαρωτικο (shiatsu προσωπου), Ρεφλεξολογια κατω ακρων και Hot Stone διαρκειας 8 ωρων, χορηγηση Βεβαιωσης Σπουδων ισαξια με ολων των ιδιωτικων σχολων, απο το «Beauty Academy» στην Καλλιθεα με 75€ απο 650€ (Έκπτωση 88%)!!!

Σεμιναριο Μασαζ|8 ωρες Καλλιθεα - Ολοκληρωμενο Εκπαιδευτικο Σεμιναριο με Ταχυρυθμα Μαθηματα για Μασαζ σωματος και προσωπου, μυοχαλαρωτικο (shiatsu προσωπου), Ρεφλεξολογια κατω ακρων και Hot Stone διαρκειας 8 ωρων, χορηγηση Βεβαιωσης Σπουδων ισαξια με ολων των ιδιωτικων σχολων, απο το «Beauty Academy» στην Καλλιθεα με 75€ απο 650€ (Έκπτωση 88%)!!!

από 650,00 € , μόνο 75,00 €

Αθήνα

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Oλοκληρωμένο Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα Μαθήματα για μασάζ προσώπου και σώματος διάρκειας 8 ωρών. Μυοχαλαρωτικό (shiatsu προσώπου) Ρεφλεξολογία κάτω άκρων και Hot Stone Χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών  Ολιγομελή Τμήματα Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.

Για να δείτε τις προσφορές για:

Oλοκληρωμένο Eκπαιδευτικό Σεμινάριο Tροχού ή Eκμάθηση Περιποίησης Άκρων από 35€ (-87%) πατήστε εδώ

Oλοκληρωμένο Eκπαιδευτικό Σεμινάριο Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ προσώπου διάρκειας 60 ωρών με 110€(-86%) πατήστε εδώ

Manicure+Pedicure+ Σοκολατοθεραπεία στα 16€ (-74%) πατήστε εδώ

η προσφορά λήγει την Friday, 30 October 2020 12:00pm

Η προσφορα ειναι απο την σελιδα : Bodydeals

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Περισσότερες Προσφορές και Κουπόνια σχετικά με: ,