Συνεδριες Αδυνατισματος+Mεσοθεραπεια Προσωπου- Περιστερι – 89€ απο 450€( Έκπτωση 80%) για μια Συνεδρια Cryolipolisis, 2 Συνεδριες Cavitation, 3 Συνεδριες Pressotherapy, 2 Συνεδριες Electrotherapy για αδυνατισμα, μειωση τοπικου παχους και κυτταριτιδας και μια μη ενεσιμη Μεσοθεραπεια Προσωπου κατα της γηρανσης, απο το εξειδικευμενο κεντρο «Mediaspis» στο Περιστερι πολυ κοντα στο μετρο Περιστεριου!!!

Συνεδριες Αδυνατισματος+Mεσοθεραπεια Προσωπου- Περιστερι - 89€ απο 450€( Έκπτωση 80%) για μια Συνεδρια Cryolipolisis, 2 Συνεδριες Cavitation, 3 Συνεδριες Pressotherapy, 2 Συνεδριες Electrotherapy για αδυνατισμα, μειωση τοπικου παχους και κυτταριτιδας και μια μη ενεσιμη Μεσοθεραπεια Προσωπου κατα της γηρανσης, απο το εξειδικευμενο κεντρο «Mediaspis» στο Περιστερι πολυ κοντα στο μετρο Περιστεριου!!!

από 450,00 € , μόνο 89,00 €

Αθήνα

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Μια Συνεδρία Cryolipolisis 2 Συνεδρίες Cavitation 3 Συνεδρίες Pressotherapy 2 Συνεδρίες Electrotherapy Μια μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει. Η μέθοδος της Cryolipolysis βασίζεται στην αρχή του ψύχους: όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε δριμύ ψύχος, πεθαίνουν και εξαλείφονται με φυσικό τρόπο από το σώμα.Τα λιποκύτταρα που έχουν υποστεί την θεραπεία εξαφανίζονται πλήρως και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. 

Cavitation

Η τεχνική του βασίζεται στην ιδέα της επιλεκτικής καταστροφής των λιποκυττάρων μέσω του φαινομένου τήξεως. Η μέθοδος cavitation προκαλεί στα σημεία που έχουν προεπιλεγεί τον σχηματισμό αυξημένων ποσοτήτων υγροποιημένων φυσαλίδων αέρα, οι οποίες οδηγούνται σε εξαναγκασμένη ταλάντωση ως προς το μέγεθος και το σχήμα τους. Οι φυσαλίδες αυτές διογκώνονται και τελικά εκρήγνυνται, απελευθερώνοντας ενέργεια ικανή να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων.Με τη διάσπαση της απελευθερώνονται ουσίες που απομακρύνονται από το φλεβικό και το λεμφικό σύστημα του οργανισμού. Αποτέλεσμα η σημαντική μείωση πόντων, η βελτίωση της κυτταρίτιδας, η ομαλοποίηση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας και η απώλεια τοπικού και ολικού πάχους με άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα.

η προσφορά λήγει την Friday, 3 April 2020 12:00pm

Η προσφορα ειναι απο την σελιδα : Bodydeals

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Περισσότερες Προσφορές και Κουπόνια σχετικά με: ,