Ταβερνα με Ζωντανη Μουσικη – Παλαιο Φαληρο – 27€ απο 54€ (Έκπτωση 50%) για ενα Πληρες Γευμα 2 Ατομων στο Παλαιο Φαληρο με παραδοσιακες γευσεις στην ταβερνα «ARSENIS»! Ελατε να διασκεδασετε με Ζωντανη Μουσικη και απολαυστε το γευμα σας σε ζεστη και φιλικη ατμοσφαιρα που αιχμαλωτιζεται σε εναν νεο ανανεωμενο χωρο που σκοπο εχει να υποδεχθει ζεστα τους καλεσμενους του!!!

Ταβερνα με Ζωντανη Μουσικη - Παλαιο Φαληρο - 27€ απο 54€ (Έκπτωση 50%) για ενα Πληρες Γευμα 2 Ατομων στο Παλαιο Φαληρο με παραδοσιακες γευσεις στην ταβερνα «ARSENIS»! Ελατε να διασκεδασετε με Ζωντανη Μουσικη και απολαυστε το γευμα σας σε ζεστη και φιλικη ατμοσφαιρα που αιχμαλωτιζεται σε εναν νεο ανανεωμενο χωρο που σκοπο εχει να υποδεχθει ζεστα τους καλεσμενους του!!!

από 54,00 € , μόνο 27,00 €

Athens

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

1 σαλάτα ελεύθερης επιλογής απο τον κατάλογο 2 ορεκτικά ελεύθερης επιλογής απο τον κατάλογο 2 κυρίως πιάτα ελεύθερης επιλογής απο τον κατάλογο 2 γλυκά ½ κιλό κρασί ή 2 αναψυκτικά Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Goldenfoods.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Goldenfoods.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.

η προσφορά λήγει την Friday, 3 February 2023 12:00pm

Η προσφορα ειναι απο την σελιδα : GoldenFoods

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Περισσότερες Προσφορές και Κουπόνια σχετικά με: ,