Τεχνητα Νυχια+Αφαιρεση Γλυφαδα – 28€ απο 60€ (Έκπτωση 53%) στην Άνω Γλυφαδα για Tοποθετηση Τεχνητων Νυχιων με τζελ και ακρυλικο σε χρωματιστο η γαλλικο και Δωρο Strass + Σχεδια + η Αφαιρεση των τεχνητων νυχιων + Spa Manicure, απο το «Lorandou Nails Exclusive»!!!

Τεχνητα Νυχια+Αφαιρεση Γλυφαδα - 28€ απο 60€ (Έκπτωση 53%) στην Άνω Γλυφαδα για Tοποθετηση Τεχνητων Νυχιων με τζελ και ακρυλικο σε χρωματιστο η γαλλικο και Δωρο Strass + Σχεδια + η Αφαιρεση των τεχνητων νυχιων + Spa Manicure, απο το «Lorandou Nails Exclusive»!!!

από 60,00 € , μόνο 28,00 €

Αθήνα

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Τοποθέτηση τεχνητών νύχιων με τζελ και ακρυλικό επιλογής από: Χρωματιστά τζελ ή Γαλλικό Δωρεάν strass Δωρεάν σχέδια Δωρέαν η αφαίρεση τεχνητών νυχιών Δωρέαν Spa Μanicure (μετά την αφαίρεση των τεχνητών νυχιών) Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.

η προσφορά λήγει την Tuesday, 30 November 2021 12:00am

Η προσφορα ειναι απο την σελιδα : Bodydeals

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Περισσότερες Προσφορές και Κουπόνια σχετικά με: ,