Χαλαρωτικο Μασαζ σωματος + ζεστες πετρες διαρκειας 60 λεπτων – Μασαζ Αναλγητικο| Χαλαρωτικο-Νεος Κοσμος – 10€ για ενα Αναλγητικο Μασαζ σε αυχενα και πλατη διαρκειας 30 λεπτων η 10€ για ενα Χαλαρωτικο Μασαζ σωματος σε συνδυασμο με ζεστες πετρες διαρκειας 30 λεπτων η 25€ για ενα Χαλαρωτικο Μασαζ σωματος σε συνδυασμο με ζεστες πετρες διαρκειας 60 λεπτων (Έκπτωση 75%), απο το «Κεντρο Εναλλακτικων Θεραπειων & Μασαζ» στο Νεο Κοσμο!!!

Χαλαρωτικο Μασαζ σωματος + ζεστες πετρες διαρκειας 60 λεπτων - Μασαζ Αναλγητικο| Χαλαρωτικο-Νεος Κοσμος - 10€ για ενα Αναλγητικο Μασαζ σε αυχενα και πλατη διαρκειας 30 λεπτων η 10€ για ενα Χαλαρωτικο Μασαζ σωματος σε συνδυασμο με ζεστες πετρες διαρκειας 30 λεπτων η 25€ για ενα Χαλαρωτικο Μασαζ σωματος σε συνδυασμο με ζεστες πετρες διαρκειας 60 λεπτων (Έκπτωση 75%), απο το «Κεντρο Εναλλακτικων Θεραπειων & Μασαζ» στο Νεο Κοσμο!!!

από 80,00 € , μόνο 25,00 €

Αθήνα

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Ένα Αναλγητικό Μασάζ σε αυχένα και πλάτη διάρκειας 30 λεπτών στα 10€ από 30€ 

ή 

‘Ενα Χαλαρωτικό Μασάζ σώματος σε συνδυασμό με ζεστές πέτρες διάρκειας 30 λεπτών στα 10€ από 40€

ή 

‘Ενα Χαλαρωτικό Μασάζ σώματος σε συνδυασμό με ζεστές πέτρες διάρκειας 60 λεπτών στα 25€ από 80€

 

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.

Το αναλγητικό μασάζ ανακουφίζει και σταδιακά απαλλάσσει από τα συμπτώματα χρόνιων παθήσεων που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος εξαιτίας της λάθος στάσης του σώματος, της καθιστικής ζωής – εργασίας, της έλλειψης άσκησης, του άγχους. Οι παθήσεις αυτές εμφανίζονται πιο συχνά στον αυχένα, τη μέση, την πλάτη αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματος μας.

Το χαλαρωτικό μασάζ έχει ευεργετική επίδραση στην λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου, των πνευμόνων, του κυκλοφορικού καθώς και του ανοσοποιητικού. Ευνοεί το νευρικό και φυσικά το μυϊκό σύστημα αλλά και το σκελετικό, μειώνει την αρτηριακή πίεση και βοηθά στην διαστολή των αγγείων και την οξυγόνωση των κυττάρων, σε συνδυασμό με της ζεστές πέτρες από βασάλτη αποκαθιστούν τις βλάβες του μυικού συστήματος.

η προσφορά λήγει την Friday, 24 September 2021 12:00pm

Η προσφορα ειναι απο την σελιδα : Bodydeals

Πάρε τώρα αυτή την προσφορά!

Περισσότερες Προσφορές και Κουπόνια σχετικά με: ,