Υποδεχθειτε το Καλοκαιρι…Προστατευοντας την Υγεια σας, Μειωνοντας Άμεσα τη Δαπανη του Ηλεκτρικου Ρευματος, για να Αναπνευσετε Καθαρα, Ελευθερα και ακρως Οικονομικα, με την Εγγυηση της Εξειδικευμενης Τεχνικης Εταιριας Ντασιουδης Electric D.C.! Μολις απο 14,50 ευρω για Συντηρηση Ενος (1), Δυο (2) η Τριων (3) Κλιματιστικων Μηχανηματων Τοιχου η Δαπεδου εως 24.000 BTU… και Καλωσοριστε τις Υψηλες Θερμοκρασιες του Καλοκαιριου…αφοβα!!!

Υποδεχθειτε το Καλοκαιρι...Προστατευοντας την Υγεια σας, Μειωνοντας Άμεσα τη Δαπανη του Ηλεκτρικου Ρευματος, για να Αναπνευσετε Καθαρα, Ελευθερα και ακρως Οικονομικα, με την Εγγυηση της Εξειδικευμενης Τεχνικης Εταιριας Ντασιουδης Electric D.C.! Μολις απο 14,50 ευρω για Συντηρηση Ενος (1), Δυο (2) η Τριων (3) Κλιματιστικων Μηχανηματων Τοιχου η Δαπεδου εως 24.000 BTU... και Καλωσοριστε τις Υψηλες Θερμοκρασιες του Καλοκαιριου...αφοβα!!!
Thessaloniki

Υποδεχθείτε το Καλοκαίρι…Προστατεύοντας την Υγεία σας, Μειώνοντας Άμεσα τη Δαπάνη του Ηλεκτρικού Ρεύματος, για να Αναπνεύσετε Καθαρά, Ελεύθερα και άκρως Οικονομικά, με την Εγγύηση της Εξειδικευμένης Τεχνικής Εταιρίας Ντασιούδης Electric D.C.! Μόλις από 14,50 ευρώ για Συντήρηση Ενός (1), Δύο (2) ή Τριών (3) Κλιματιστικών Μηχανημάτων Τοίχου ή Δαπέδου έως 24.000 BTU… και Καλωσορίστε τις Υψηλές Θερμοκρασίες του Καλοκαιριού…άφοβα!!!

η προσφορά λήγει την Wednesday, 6 July 2016 12:00am

Η προσφορα ειναι απο την σελιδα : GoodDeals

Περισσότερες Προσφορές και Κουπόνια σχετικά με: , ,